tiistai 17. toukokuuta 2016

Tärppipäivät

Mitä se on? ..no ihan helvettiä!


Ennen kuin Aruylla alkoi vuoto, Sony alkoi ilmoittelemaan että tuloillaan ovat. Aikaa siihen hetkinen manikin ennen kuin mitään sitten oikeasti alkoi, mutta kun alkoi, nämä pystyivät ihan hyvin vielä elelemään normaalia elämää saman katon alla. Aruylla tuo vuotoaika on aina aika pitkä ja runsas, mutta sitten tuli se päivä kun housut oli jääneet puhtaisiksi. Ei tarvinut kuin iltaan asti odotella että Sony sekosi. On se ihmeellistä miten kaikki käy noin nopeasti, että hetkessä Sonyn nenään alkaa kantautumaan ihan vastustamaton tuoksu joka pistää sen koko nupin sekaisin.


Tähän asti meillä on aina jompi kumpi lähtenyt hoitoon vähäksi aikaa, mutta koska meidän hoitopaikka sijaitsee vajaan 100km päässä, nyt ei vaan löytynyt rakoa lähteä sinne ketään kuskaamaan ja molemmilla koirilla on harrastuksensa. Nyt ollaan pidetty vuorotellen toista meidän yläkerran ylimääräisessä huoneessa ja toista vapaana alakerrassa. Hyvillä ilmoilla Sony on ollut paljon myös takapihalla.


Erikseen on käyty tarpeilla, mutta pidemmät lenkit on ollut ihan pakko lähteä viemään molempia samaan aikaan laskien samalla kymmenestä ykköseen useaan kertaan. Onneksi nyt on saatu pidettyä useammat toko-treenit Sonyn kanssa, kumma kyllä siellä se on ihan PRO eikä tietoakaan Aruysta. Siellä on Sony päässyt keskittymään muihin juttuihin ja yritetty päästellä höyryjä vetoleikeillä. Kolmas yritys voittaja-luokassa on sitten 29.5 Vantaalla. Tällä hetkellä vaikuttaa ihan hyvältä jos sama motivaatio pysyy siihen asti yllä.


Viime päivät on nyt kuitenkin kuunneltu sitä tuskaista vinkunaa, joka toisinaan yltyy ulvonnaksi oven takana. Tämä päivä tuntuu olleen pahin. Sony oli vietellyt jo aamun takapihalla, kun lähdin käyttämään Aruya tarpeillaan. Pitkälle ei päästy kun kuulen että joku painelee täysiä meidän selän takaa...Sony! Sony oli päättäny painautua aidan alitse ja rynnätä meidän perään. Kaikilla voimillaan se olisi vielä oven raostakin yrittänyt päästä Aruyn luo, kun niskakarvoista sitä piti raahata kotiin.


Onneksi loppupäivä on sellainen, että Aruy voi matkustella Teemun matkassa ja Sony saa olla kotona rauhassa. Kai nää loppuu kohta ja päästään taas elään sulassa sovussa?!?
Tää on niin viimenen kerta kun molemmat on kotona samaan aikaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti