maanantai 16. toukokuuta 2016

Best Of Breed

Tämän vuoden ensimmäinen näyttely lähdettiin korkkaamaan Aruyn kanssa Tuusulan ryhmänäyttelyyn, ikään kuin pienenä treeninä tulevaa erikoisnäyttelyä varten. Tuomarina oli Yochai Barak Israelista. Veera oli varattu handeriksi jo paria kuukautta aikaisemmin, koska minun kanssa tuo koira seisoo kuin löysä makkara ja täysin vieraan matkassa hämmentyy liikaa.


Aruyn kehä meni todella hienosti. Se seisoi hyvässä ryhdissä koko ajan ja eikä tuomarin koskettaminenkaan tuottanut ongelmia. Veera oli ihan loistava handleri Aruylle!


Yochai Barak, Israel:
"Nice girl, Bit smallish but all together she's in balance. Nice head expression. Good construction of body. Could be stronger. Nice temperament. When moving she's all around. Good coat."

MAJESTA V.D VAARDEKENSHOEVE: ERI1, SA, BOB, CAC


Eli Suomeksi niille jotka eivät ehkä näyttelyistä niin ymmärrä, Aruy oli rotunsa paras ja sai kolmannen sertifikaattinsa! Joissain maissa tämä tietäisi ehkä jo muotovalion titteliä, mutta Suomessa Belgianpaimenkoirilta vaaditaan vielä käyttötulos jostakin Pelastus-tai Palveluskoira lajista, mikä on tavallaan ihan hyvä asia, kun puhutaan tämän tyyppisestä rodusta. Täytyy myöntää että tämän myötä heräsi pieni kiinnostus alkaa lähteä kiertelemään myös naapurimaita ja käydä katsomassa miten pärjättäisiin.


Olin niin ylpeä Aruysta, se tietysti tekee ihan loistofiiliksen että se pärjää, mutta erityisen ylpeä olin siitä miten se esiintyi! Kyllä tämä päivä varmaan jossakin määrin jää mieleen, kun Aruyn kanssa koettuja asioita aina joskus tulee pohtimaan.


Todella iso kiitos Veeralle tästä päivästä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti