keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Sony 6 vuotta!

Taas kerran juhlittiin ystävänpäivänä yhtä elämäni upeinta ystävää Sonya, joka täytti jo 6 vuotta!

Vielä muutama vuosi sitten tämä päivä oli vain yksi vuosirengas lisää nuoren koirapojan elämään, mutta mitä pidemmälle päästään, sitä arvokkaammalta jokainen yhteinen vuosi tuntuu. Tässä vaiheessa alkaa välillä jo huoli häivähtää siitä, ettei mitään yllättävää ilmenisi. Onneksi Sonylla on kuitenkin jo hyvän iän saavuttaneet vanhemmat (12v), joten täytyy vain toivoa että geeneillä ja rakkaudella saavutetaan ainakin samat ja monta päälle. Sony on mulle jotain maailman rakkainta!


Syntymäpäivä ateriana maksalaatikkoa ja lenkkimakkaraa :)
 
Merkkipäivien merkeissä tuli katseltua Sonyn kuvia vuosien varrelta läpi. Silloin sitä ajatteli, että viimeistään pari vuotiaana se on saavuttanut sen "aikusen" ulkomuotonsa, mutta kyllä se on mielestäni komistunut joka vuosi vain lisää! Toki myös vähän harmaantuu :)

SONY NOIN 1 VUOTTA
SONY 5 VUOTTA



          





SONY 5 VUOTTA

Synttärilahjaksi Sony ja Aruy pääsivät Hyvinkään koirauimalaan ja Mintun matkassa seuraksi tuli vielä Aava ja Sikka. Eli meillä oli ihan mainiot allasbileet :) Molemmat piti kerran-pari auttaa altaaseen, kunnes ne taas muistivat olleensa siellä ennenkin ja lähtivät uimaan itsenäisesti lelujen perässä. Etenkin Aruy pääsi oikein kunnolla vauhtiin ja nautti täysillä. Sonylla olin pari päivää aiemmin todennut lihasten olleen niin jumissa, että pidin sillä kellukkeet päällä lähes koko uinnin ajan kevennyksenä. Koska Sony oli viime päivät ollut niin kauhean kiinnostunut taas Aruyn takapuolesta, päätettiin Aruy pistää sunnuntaihin asti äidilleni hoitoon, kunnes meidän toiset voittaja-tokoilut olisi suoritettu ja saataisiin treenailla rauhassa. Muutaman päivän laatuaika teki Sonylle varmasti hyvää ja se sai paljon jakamatonta huomiota. Treenitkin sujuivat vaihteeksi ihan hyvin ja Sony pääsi vielä torstaina hierottavaksi. Jumissa oli selkä ja lapojen seutu.

Sunnuntaina kokeissa, meillä ei kummallakaan ollut oikein fiilistä. Harvoina kertoina Sonya joutuu hirveästi tsemppailemaan, mutta tällä kertaa mietin mahtaako se pysyä kentällä perässä ollenkaan kun tulee meidän vuoro. Nyt ei vaan syttynyt ja se vaikutti väsyneeltä. Tuomarina oli Harri Laisi ja pisteitä saatiin 192. Virheitä tuli muutamissa liikkeissä Sonyn että minun puolesta. Vaikka kokeet meni paremmin kuin viimeksi, jäi ensimmäiseltä kertaa jotenkin paljon parempi fiilis. Tuon kokeen jälkeen sitä jopa mietti että miksi me edes harrastetaan tätä. Kyllä me silti jatketaan..

Aikani kuluksi saikulla, väsäsin Sonysta tällaisen ystävänpäivä videon:

Sonyn ystävänpäivä video


Tässä vielä kuva meidän uintireissulta..ja yksi kuva tämän jälkeisestä ratsastuksesta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti