perjantai 5. helmikuuta 2016

Poistanko vai en..


Monet kerrat oon aatellut, että pitää tulla ja poistaa tää blogi. Ei tuu päiviteltyä saati että edes avais tätä sivua. Nyt sitten avasin ja jäin hymyillen lueskelemaan meidän menneitä ja katselemaan kuvia. Samalla tuli luettua muidenkin blogeja ja taas syttyi innostus alkaa päivittelemään.

No, belgi-lapsosilla on kummallakin pian synttärit. Sonylla ensi viikolla ja Aruylla ensi kuussa. Sony täyttää jo 6 vuotta ja jo kauhistuttaa, vaikka edessä on toivottavasti vielä tuplat ja päälle. Synttäreitä mennään varmaan juhlistamaan sitten koirauimalaan. Pitää ensi viikolla pistää Sonyn tukka kuntoon ja ottaa kunnon 6-vuotis poseeraukset, nyt kun sillä on taas kasvanut kivasti karvaakin takaisin joka jouluisen kadon jälkeen.


Äiti teki Aruylle villapaidan pakkasten varalle :)

Marraskuussa käytiin korkkaamassa tokon voittaja-luokka VOI0-tuloksella. Saattaa kuulostaa hölmöltä, mutta vaikka pisteet jäivät heikonlaisiksi, koe itsessään meni mainiosti ja lähdin tosi hyvillä mielin kotiin! Sony oli koko kokeen ajan hyvin motivoitunut ja jotenkin aivan liikuttavan yritteliäs, tiesi selvästi että nyt ollaan näyttämässä mitä osataan. Mitään se ei jättänyt tekemättä, vaan suoritti kaikki tehtävät ilolla, välillä vaan hieman väärin. Kuitenkin kun on kokemusta siitäkin, miltä tuntuu yrittää suorittaa koetta ns. yksinään koiran haahuillessa jossakin, ei todellakaan haittaa että koira suorittaa liikkeen väärin, kunhan se yrittää ja on täysillä siellä tekemässä tätä juttua minun kanssani! Ja siitä se paras fiilis jäikin, me oltiin tiimi. Helmikuun lopulla on taas uusi yritys :)

Sony päätti että nyt on mainoskatko!

No sitten neiti Majesteettiin eli Aruun. Minimali täyttää maaliskuussa jo 3 vuotta, vaikka sitä moni edelleen erehtyy luulemaan vielä pennuksi. Jostain syystä agility ei ole koskaan sytyttänyt mua, mutta nyt me Aruyn kanssa repäistiin ja aloitettiin agilityn alkeiskurssilla viime viikolla. Ihan oikein innolla odotin koska kurssi alkaa ja ensimmäisen kerran jälkeen oltiin kummatkin innoissaan, meni tosi hyvin ja oli hauskaa! Nyt ihan alkuun tehtiin tolpan kiertämistä, putkea ja sitten molempia yhdistettynä. Hyvin keskittyi yhdessä tekemiseen ja oli yllättävän rennosti hallissa, jossa muutama muu koira oli aika levoton. Luulen etten ole agilitya harrastuksena hirveästi miettinyt sen takia, kun olen pelännyt ettei oma hahmottaminen riitä radan ja oikeiden ohjaustekniikoiden muistamiseen vauhdissa, mutta katsotaan mitä tästä nyt tulee. Ajatuksissa kuitenkin jo mietin kuinka hauskaa olisi päästä Aruyn kanssa joihinkin möllikisoihin päästelemään. Sitä en epäile ollenkaan, etteikö Aruysta tulisi aivan loistava agilitykoira. Se on kevyt, ketterä ja nopea. Messareista jäi sellainen fiilis että tälle vuodelle pitää katsoa vähän useammat näytelmätkin ja hakea itsevarmuutta siihen tuomarin käsittelyyn. Alustavana suunnitelmana ajattelin että mennään yhdet tai parit näyttelyt nyt keväällä ja sitten osallistutaan erkkareihin kesäkuussa.


Aruyn eka agilitykurssi päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti