perjantai 22. toukokuuta 2015

Kaksin aina kauniimpi - tai sitten ei

Eilen käytiin Munkkiniemen mätsäreissä Aruyn kanssa ihan kahdestaan. Kovasti olisi tehnyt mieli ottaa Sonykin mukaan, mutta siinä kohtaa olisi hyvät "kokemus"-treenit menneet Aruyn kohdalta kankkulan kaivoon.

Ilman Sonyn äijäily seuraa, Aruyn kanssa oli todella mukava mennä. Aruy oli sellainen pieni ujo koiranpoikanen keskellä ihmis-ja koirahälinää, ihan pieni ja viaton. Harjoiteltiin muutamaan kertaan ihmisjoukon ja koirien läpi kävelemistä nakki-tsempillä, sitä kun Aruy aina hieman jännittää huonon muiston vuoksi. Aruy oli oikein reipas ja sain olla tyytyväinen. Muutoin vain istuskeltiin, nautittiin ihanasta ilmasta ja katseltiin muiden menoa omaa vuoroa odotellessa.

Kehässä Aruy seisoi hyvin ja pysyi melko rentona tuomarinkin tullessa luokse, se tietty epäileväisen ilme kasvoillaan. Viime kerralla peräpää väistyi niin paljon, että tällä kertaa olin itse kyykyssä tukemassa Aruya hieman mahan alta kun tuomari tuli. Kerroin vielä että on aristellut takapäätä. Tuomari silitteli sitten hieman kaulalta, syötti nakkeja, kävi yhdellä vedolla takapäässä ja lopetti siihen. Aruy ei kerennyt väistämään ja sai hyvän kokemuksen, tuntui itsekin olevan vähän hölmistynyt kun oliki niin nopeasti ohi ja vielä hengissä :D Tuomari sanoi että Aruy liikkuu todella kauniisti ja kevyesti, mutta koska oli vielä sen verran pidättyväinen -päätyi antamaan sinisen nauhan. Olin kuitenkin todella tyytyväinen siitä miten asiat sujuivat. Sinisten kehässäkään ei ollut ongelmia, Aruy juoksi häiriöttä vaikka edessä ja takana kulki toinen koira. Ei kuitenkaan sijoitusta. Hyvillä mielin lähdettiin kuitenkin kotiin, ja onhan se kiva viettää välillä aikaa ja keskittyä vain toiseen koirista!

Mätsäri Mauski
Mekin käytiin katsomassa Firan vesitilanne iltauinnin merkeissä :)  
 
Sony ja Sonyn nalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti