sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Yks vee



 Minulle tuli hieman shokkina, että tuo pentu täytti perjantaina jo yksi vuotta! Kaikkihan sitä aina sanoo että aika kului nopeasti, mutta nyt se todella tuntui kuluneen ihan huomaamatta! Viimein vuosi on kyllä ollut todella tunteiden täyteinen ja Aruy on opettanut minulle aivan valtavasti lisää koirista.

Synttäreihin ei nyt oltu panostettu niin hirveästi, sillä samaisena päivänä meillä alkoi Aruyn kanssa ensimmäinen toko-kurssi. Treeneissä käytiin läpi perusasentoa ja seuruun aloitusta. Loppuun tehtiin kehääntulo tarkastus ja pienehkö paikkamakuu. Muutoin kaikki meni hyvin, mitä nyt pieniä keskittymis ongelmia. Meillä kun treenaa samassa ryhmässä yksi Aruyn parhaista kavereista, heeleri Juti ja omistaja Johanna. Tämäkin on kuitenkin hyvää treeniä sille että oppii milloin leikitään ja milloin treenataan. Tyypit saivat kuitenkin peuhata hetken ennen ja jälkeen halliin menon.

Synttäreiden kunniaksi Aruy "tarjosi" itselleen ja Sonylle kotona kuitenkin possunkorvat :)

Tänäänkin meillä oli todella ihana päivä! Meillä oli Vihdissä "pentu"treffit näiden neljän tyttösen kanssa, jotka kaikki ovat samasta kennelistä Belgiasta. Aruy oli porukan vanhin, kaksi muuta pari viikkoa nuorempia ja porukan nuorin sitten muutamaa kuukautta muita nuorempi. Seurassa mukana oli viidentenä vielä yksi nuori malinois neiti. Olipa hauskaa katsella viiden nuoren malinoisin menoa. Aruy yritti toisinaan kovistella etenkin porukan nuorinta, mutta kokonaisaikaan nähden ei sille tarvinut kuin pari kertaa karjaista. Oli ihan superkivaa ja Aruy oli kotiin päästyään todella väsynyt! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti