lauantai 1. maaliskuuta 2014

Sony viime treenit

Sonyn kanssa meillä oli taas perjantaina treenit. Tällä kertaa treeneissä käsiteltiin meidän vaikeimpia liikkeitä, eli tunnistusnoutoa ja kaukokäskyjä.

Sonyn ongelmana on siis ollut se että se kiihtyy uusien tehtävien äärellä, kun ei ymmärrä mitä sen kuuluu tehdä ja ohjaajan ongelma on se että se harppailee liian suuria askelia kerralla. Sony siis oli siis tunnarikapula-silppuri ja ohjaaja hermoraunio.

Omat treenit: Tein sivuun erillisen kasan tunnareista ja kävin piilottamassa Sonyn nähden sen oman tunnarin hieman erilleen piiloon. Tämä toimi hyvin syksyn treeneissä, mutta ei kertaakaan itsenäisesti treenattuna. SYY: Puutuin heti siihen kun Sony kävi nostelemassa ja pureskelemassa muita kapuloita, enkä jättänyt sille aikaa järkeillä mistä sitä palkataan. Lopulta tunnareille lähetys oli siis vain yhtä kieltämistä, mutta mistä se sitten olisi tiennyt mitä piti alkaa tekemään. Tyhmä minä!

Ohjatut treenit: Tehtiin jälleen oma kasa muista tunnareista. Tulin Sonyn kanssa hyvin lähelle niitä ja kävin viemässä sen oman hieman erilleen piiloon. Sitten asetuin kyykkyyn tunnarikasan eteen lähettämään ja yritettiin maximoida onnistuminen. Kaiken kieltäminen oli kiellettyä, parempi jos en katso koko koiraa ollenkaan ja painosta sitä. Sony kävi taas nostelemassa muutamaa kapulaa tunnarikasasta mutta aloitti heti sen jälkeen hajutyöskentelyn ja päätyi nostamaan oman piilosta! Tätä toistettiin muutaman kerran panostaen rauhallisuuteen. Muutamalla namillakin lähdettiin johdattelemaan oikealle kapulalle jotta Sony rauhoittuisi tehtävällä. Ihana onnistumisen tunne! Kaikkein kurjimmasta liikkeestä saattaakin tulla vielä kaikista kivoin!

Kaukokäskyjen suhteen ollaan jumpattu Sonyn kanssa kuukausia kotona, mutta aina se etenee kun yritän ottaa siitä etäisyyttä. Syynä tähän todettiin se, että Sony on liian kiinni nameissa joita minulla on kädessä. Nyt aletaan opettelemaan namista irtaantumista, namin saa ottaa vasta katsekontaktista ja nami voisi olla mieluummin vaikka maassa, kuin kädessäni. Olen myös epähuomiossa opettanut Sonya sekaliikkeisiin siirtymissä, joka ei kuulemma ole enää tuomarien mieleen. Kyllähän tuo puhdas mm. takajalkojen paikalla pysyminen mielestäni näyttääkin paremmalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti