lauantai 1. maaliskuuta 2014

Helmikuu

Happy Birthday Sony!

Meillä helmikuuhun mahtuu pari merkkitapahtumaa, Sonyn synttärit ja seurusteluni vuosipäivä. Tämän kunniaksi ollaan joka vuosi pidetty pieni hiihtoloma ja lähdetty jonnekkin josta me kaikki voidaan nauttia - mökille :)

Tänä ystävänpäivänä Sony täytti jo neljä vuotta! Kumpa tästä eteenpäin voitaisiinkin juhlia vain neljävuotisia. Onnea maailman täydellisin Sony <3

Ensimmäistä kertaa perinteisiin osallistui myös Aruy. Kaksikko painelikin ulkosalla ihan aamusta iltaan ja yöllä nukuttiin todella sikeät unet. Lomassa parasta varmaan olikin se, kun sai katsoa noita kahta nauttimassa vapaudesta. Kun ne saivat tutkia, leikkiä ja olla ihan miten halusivat ilman että oli kiirettä minnekkään. Lähes yhtä parasta oli kuitenkin myös se, että itse sai nauttia täydestä rauhasta, ketään ei ollut lähimaillakaan. Oltiin vain me ja mahtava mökkitunnelma saunan ja takkatulen kera! 

Loma fiiliksiä:


Kuten jo aiemmin suunnittelin, Aruy on nyt ilmoitettu seuraavaan Lahden KV-näyttelyyn ja kumpikin koira Helsingin KV:n joka on melkein heti perään. Nyt onkin sitten taas hyvää aikaa treenailla kohti seuraavia päämääriä. Aruyn kanssa aloitettiinkin heti yhteiselle retkellä Helsingin keskustaan julkisilla matkustaen. Sonyn kanssa näissä käytiin myös pentuaikana paljon, joten hieman hävettää että Aruy pääsi vasta nyt ensimmäistä kertaa!
Matka alkoi lähijunalla keskustaan. Liikkuva juna kummallisten äänien kera oli toki jännittävä kokemus ensikertalaiselle, etenkin kun pieni malinois keräsi heti nuoria alkoholisti lupauksia ympärilleen rapsuttelemaan. Tällöin muistin taas kiittää siitä että meillä on oikeasti auto! 

Junasta päästyä käytiin vähän hengähtämässä puistossa ennen uutta kulttuuri shokkia Tuusulalaiselle landemalille. Reippaanahan tuo käveli suuren väkijoukon keskellä, mutta sisätilat selvästi jännittivät enemmän. Jäätiin r.aseman halliin sitten katselemaan että mihin on tultu ja mitä täällä tapahtuu. Vartijoitakin kiinnosti tulla kyselemään Aruyn ikää yms. :) Hetken ihmettelyn jälkeen jatkettiin matkaa metrotunneliin, jossa taas istuttiin, katseltiin metroja ja tehtiin temppuja. Temppujen teko on hyvä keino ottaa selville toimintakykyä jännässäkin ympäristössä! 
Mietin ylittyykö uusien kokemuksien kynnys jos mennään vielä metrolla. Aruy oli kuitenkin niin reipas, että päätettiin mennä yhden pysäkin verran ja kävellä takaisin. Kaisaniemen pysäkki kun on pieni "ostoskeskus", tuntui oudolta kävellä koiran kanssa ravintoloiden ja elokuvateatterin läpi. Aruy oli kyllä tyytyväinen päästessään ulos ja jäätiinkin vielä hetkeksi rentoutumaan luistelukentän viereen lumipalloja heitellen. Sitten vaan takaisin junaan ja kohti kotia! 



Lisäksi Aruy pääsi vielä perjantaina päiväksi töihin. Sen rauhallinen ja hieno käytös koko päivän ajan jopa hieman yllätti minut! :)




 Ja tässä vielä synttärisankari Sony 4 vuotta! :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti