tiistai 11. helmikuuta 2014

Kevään suunnitelmat

Tänään tuli taas katseltua ja haaveiltua kevään näyttelyistä. Kohokohtana tälle vuodelle ovat Belgien World Championship/erkkarit 26.05-01-06. Belgialaiset ympäri maailmaa saapuvat kilpailemaan eri lajeista aivan meidän naapuriin ja viikonlopuksi haluaisin valmistautua molempien koirien kera kaksi päiväisiin näyttelyihin! Kerrankin siitä on jotakin iloa että asuu Tuusulassa! Tuli tuossa jo mainittuakin että minun syntymäpäivät että valmistujaiset juhlitaan sitten tuolla kehän laidalla :) Toivottavaa tietenkin olisi että voitaisiin juhlia myös tuloksia.

Toinen suuri tapahtuma Suomessa on myös maailman voittaja-näyttely, jotka haluaisin kokea ihan osallistujana. Hintojen vuoksi todennäköisesti kuitenkin vain yhdellä koiralla :) Ohessa kilpaillaan myös tottelevaisuuden ja koiratanssin mm-kilpailut joita on myös pakko päästä katsomaan! Kehä tuntumaa olisikin nyt kiva lähteä hakemaan sitten ihan näistä kevään näyttelyistä, kuten Lahti KV, Tampere KV, Helsinki KV..? Kaikkiin ei ole opiskelijalla varaa kahden koiran kera mutta jos nyt edes pariin otteeseen pääsisi molempia treenaamaan.

Tokon suhteen et uskalla sanoa kummankaan suhteen vielä mitään. Aruyn kanssa ollaan vaan opeteltu hassuja temppuja, sen kanssa pitäisi ihan tosissaan tehdä joku treeni suunnitelma. Sony treenailee VOI:ta ja kilpailee heti kun paketti on kasassa, todennäköisesti vasta syksyllä, sillä kesäaikaan en kyllä ilmoita sitä mihinkään sen heikon lämmönsieto kyvyn vuoksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti